Velkommen til Senioridræt

Senioridræt i Stavtrup Idrætsforening er et tilbud til dig, der er bosat i Aarhus Kommune og er fyldt 60 år eller førtidspensionist.

Nye medlemmer

Har du lyst til at være med, så kontakt venligst kontaktpersonen for den aktivitet, du gerne vil deltage i. Husk, at du gerne må deltage i flere aktiviteter – det koster ikke ekstra. Du får en prøvetid på et par mødegange, og hvis du fortsat gerne vil være med, skal du betale kontingentet.

Er du nyt medlem, bedes du sende en mail til kontaktpersonen for dit hold med dit navn, adresse, mailadresse, telefonnummer og fødselsdato, når du betaler første gang. 

Nuværende medlemmer

Ved indgangen til en ny sæson – med start i august – vil du automatisk være tilmeldt det/de samme hold som i den foregående sæson, og du behøver derfor ikke at tilmelde dig. Ønsker du IKKE at deltage, skal du melde fra senest den 1. august. Du bedes betale kontingent senest når dit hold starter.

Kontingent

Samlet kontingent for efterårssæson 2024 og forårssæson 2025 er 1.150 kr. Hvis du først tilmelder dig efter den 1. januar 2025, er prisen 575 kr.

Kontingent betales via netbank. Betal venligst ved at overføre beløbet til: Reg. nr. 7120 konto nr. 0000158286. 

Om foreningen

Vi er en afdeling under Stavtrup Idrætsforening. Vi holder generalforsamling en gang om året, og er repræsenteret i de besluttende organer i hovedforeningen.

Samtidig er vi tilmeldt ”Ud af røret”, som er et samarbejde mellem Aarhus Kommune og FO-Aarhus. Det er forklaringen på den lave pris og betingelserne for at deltage.  

Opdateret den 14. juni 2024